Beograd

LOTEX GROUP d.o.o.

LOTEX GROUP d.o.o. je kompanija osnovana 2017. godine, sa ciljem pružanja usluga u oblasti građevinarstva.

Osnovna delatnost našeg preduzeća je izvođenje građevinskih i građevinsko-zanatskih radova na objektima niskogradnje i visokogradnje (betonskih i čeličnih konstrukcija), izrada projektno tehničke dokumentacije, kao i izgradnja i prodaja stambeno-poslovnih i industrijskih objekata.

Kontaktirajte nas
Author

Veoma uspešnoj realizaciji niza projekata doprinela je naša veština i podrška u pružanju kompletnog servisa Investitorima u procesu realizacije građevinskih projekata: projektovanje, ishodovanje dozvola i saglasnosti izvođenje, unapređenje postojećih tehničkih rešenja, praćenje administrativnih zahteva projekta, izvođenje kako grubih građevinskih radova tako i radova po sistemu ključ u ruke.

Zahvaljujući kvalitetu našeg projektnog studija i vrhunskim inženjerima kompanija Lotex Group je uspešna u projektovanju i izradi standardnih građevinskih konstrukcija, a naš tim je uvek spreman da pomera granice uvođenjem novih tehnologija i materijala.

Lotex Group konstantno ulaže velika sredstva u modernizaciju građevinskih tehnologija, softvera i edukovanja inženjerskog kadra i građevinske operative u cilju pružanja kvalitetnih usluga svojim klijentima.

MISIJA

Dobrim poslovanjem obezbediti tim ljudi sa visokim performansama koji realizuju zahteve naših klijenata na najprofesionalnijem i najefikasnijem nivou i doprinose razvoju kompanije.

VIZIJA

Kroz selektivno angažovanje odgovornih kooperanata, uvek težimo vrhunskom kvalitetu, a odabirom i zapošljavanjem radnika prve klase želimo da obezbedimo dugoročne odnose sa saradnicima, ali i da uvek budemo među vodećim građevinskim kompanijama.

CILJ

Cilj nam je da uz vaše zadovoljstvo našim uslugama, efikasno poslovanje, zaštitu životne sredine, bezbednost i zdravlje na radu izgradimo izvrsnost.

Standardi

Naši Partneri